Sobota, 27 července, 2024
AktualitySdílej úsměv

Sdílej úsměv! – Bublinky

Před časem mi do života vkročilo jedno milé setkání. Potkala jsem na jedné slavnosti blízkého člověka, paní Ivu Kaiserovou. Potěšilo mě, že v její rodince přibyl nový človíček, povídaly jsme si, kudy všude, lidský osud chodí. Ivka mi pověděla o své první knížce, kterou se chystá vydat a já ji požádala o jeden přátelský výtisk na památku. 
Potom nastala Korona, lidstvo dostalo na čas zaracha, aby si uvědomilo, na čem opravdu záleží a tak mi Ivka svoji knížku poslala poštou. Vyzvedla jsem si balíček a když jsem čekala v koloně vozidel, až se konečně budu moci zase rozjet, obal jsem otevřela. Byla tam, půvabná světle modrá knížečka, ještě teploučká zrozením odpočívala ve své peřince z bublinkové fólie.
Opatrně jsem ji položila na sedlo spolujezdce a rozjela se dál. Během jízdy jsem si uvědomila, že si krátím čas praskáním bublinek bublinkové fólie…
Když jsem si potom přečetla název knížky, ze srdce jsem se rozesmála. Knížka Ivy Kaiserové se totiž jmenuje: 
 
Přitažlivost praskání bublinkové fólie.
 
A tohle je její příběh:
 
Pokud se vám do ruky dostane bublinková fólie jen málokdo odolá pokušení zaslechnout kýžený praskavý zvuk. Praskání fólie je totiž úplně skvělá aktivita a to za každé okolnosti. Když jste ve stresu, pokud se nudíte, když máte radost. Když jste nervózní, když jste v zenovém klidu. Vždycky. Mění se pouze intenzita a počet minut nutný k rozcupování celé fólie. Devět z deseti psychiatrů (desátý se zdržel, zrovna měl plné ruce práce s bublinkovou fólií) doporučuje pro zachování psychické pohody praskat bublinky alespoň jednou měsíčně…
 
Moji milí a drazí, přeji vám překrásné bublinkové pondělí a celý báječný týden. Každý den si zaslouží být výjimečný, chce to jen přidat další novou bublinku navíc.
Hezké bublinkování a brzy na viděnou přátelé moji!
 
Vaše Sof:-Di